Beoordelingen van Double FF Groningen

Recente recensies

5.0
Jaap Wouda
6 december 2021

Weer prima!

Dekker
5 december 2021

Goed tot zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Wouda
27 november 2021

Weer een prima snack voor de vrijdagavond!

Anne
24 november 2021

Snel bezorgd, was nog erg warm. Eten was ook helemaal prima.

Marlies
23 november 2021

We moesten langer wachten dan we gewend zijn van Doubleff maarrrr het eten was super vers en nog heet. We hebben heerlijk gegeten!

Jantina ten Hoeve
22 november 2021

Zeer slecht plate saté, de saté was ver te zoeken van vlees was geen sprake een grote bult patat met een schijf tomaat en wat ijsbergsla. Servetten en bestek hebben ze hier ook nog nooit van gehoord ik moet 1 ster aanvinken maar het liefst gaf ik geen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
16 november 2021

lekker gegeten en bezorger was leuk en vriendelijk

Dirk
14 november 2021

Prijs kwaliteit

Amoniem
13 november 2021
Linda
11 november 2021

Het drinken was vergeten, zonder dat ik het zelf doorhad stond de bezorgster alweer voor de deur met m’n drinken! Super!

The chief
9 november 2021

Volgende keer niet het gratis blikje drinken vergeten

Michael
8 november 2021

Gewoon top! De kapsalon was heerlijke en het was snel en warm bezorgd, ik ga zeker snel weer bestellen.

Alex
6 november 2021

In de opmerking gevraagd om malse kip i.p.v. droge, na een eerdere slechte ervaring met de halve kip. De kip die ik nu kreeg heb ik helaas moeten weggooien: hij was zwart en kurkdroog, echt verschrikkelijk. Jammer dat er niks met de opmerking is gedaan, de halve kip raad ik af!

Erwin
31 oktober 2021

Mayonaise was zuur. Niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
31 oktober 2021

Anders dan we gewend zijn was de verse patat heel vet en slap. Het was niet lekker helaas. Terwijl we altijd bij jullie bestellen vanwege de heerlijke friet!

Natasja
29 oktober 2021
Jaap Wouda
29 oktober 2021

Altijd weer dezelfde kwaliteit

Syben
29 oktober 2021

kom hier elke week, dikke prima.

Lorenz
28 oktober 2021

Prima eten en vriendelijke bezorging. Doen wat ze zeggen

Lukas
28 oktober 2021

Was niet goed

O
27 oktober 2021

ik bestel met enig regelmaat eten bij Double FF; eten heeft mij nooit teleurgesteld!

Ria
26 oktober 2021

De frieten waren slap en lauw De kroket was geplet en lauw. Broodje hamburger was slap en week. Al met al een hele slechte hap.

AJ Meijer
23 oktober 2021

Vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Top!

H.
14 oktober 2021
AJ Meijer
12 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd. Top!

H. Oord
9 oktober 2021
Anoniem
9 oktober 2021

Alles was perfect.

Mo
7 oktober 2021

Uitstekend!!!!!

Alexandra J. Meijer
5 oktober 2021

Vriendelijke bezorger. En Heerlijk gegeten.

Jaap
4 oktober 2021

Heerlijke snacks!

Anne
3 oktober 2021

Super snel bezorgd en smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ja.
3 oktober 2021

Top service

Harry Raad
2 oktober 2021

Alles ok

Ellen
1 oktober 2021

Goede en snelle service, vriendelijk personeel. Raspatat is 3de keer op rij wel te lang gebakken waardoor het veel hardere stukjes zijn die aan elkaar geklont zitten. Jammer van de smaak en kwaliteit van de raspatat. Voor de rest altijd tevreden!

Annemiek
30 september 2021

De raspatat was volgezogen met vet en had een vieze nasmaak. Jammer. Niet gewend van double ff

Eter404
28 september 2021

Het eten was prima. De Cheeseburger en topping waren perfect, nu maar hopen dat de volgende bestelling dat ook is.

Pijlman
26 september 2021

Verschillende grote van wat je besteld. Ik kreeg t net op. Mn collega niet. Als je op een plaatje klikt van een menu, dat deze dan ook vergroot wordt zou fijn zijn.

Mo
24 september 2021

Uitstekend!

Marjan
19 september 2021
A
15 september 2021
Alexandra J. Meijer
13 september 2021

Heerlijk gegeten. Super gedaan en fijne bezorging. :)

Mark
10 september 2021

Super goed weer, helaas een ster er af omdat ze andere saté kroketten hebben en die zijn niet lekker. Breng aub de oude saté kroketten terug

Pieter
4 september 2021
Anoniem
4 september 2021

Top

A.
3 september 2021

Leuk dat je kunt sparen voor gratis producten en korting. De bezorgingstijd wordt via een geschatte tijd aangegeven in de mail. Dit klopt vrijwel altijd.

Erwin
22 augustus 2021

Pindasaus was vies en niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Am
20 augustus 2021
Marleen
18 augustus 2021

Op de afgesproken tijd onze bestelling ontvangen. Patat en snacks goed op temperatuur en goed van smaak :)

Alexandra J. Meijer
17 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Top service en oplossingsgericht. Koerier op tijd en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar! Bedrijf verdient echt vijf sterren.

johanna
16 augustus 2021

snelle levering, prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Velde
14 augustus 2021

Eten was prima,bezorger erg aardig.

Gioia
10 augustus 2021
Silke
10 augustus 2021
Aart Keijer
30 juli 2021

Helaas geen saus gekregen en 1 Doner kebab was verkeerd.

Ohh
28 juli 2021

Het eten was prima en op goed op temperatuur. De milkshake had iets kouder gemogen.

Peter Stuit
28 juli 2021
Broin
26 juli 2021

Lekkere frietjes goede snacks optijd bezorgd

Visser
24 juli 2021
Jan N
10 juli 2021

Ondanks mijn verzoek om de friet iets te doorbakken was het maar licht van kleur en zaten er allemaal zwarte verbranden korreltjes op. Bezorging was later dan aangegeven. Beetje jammer want ik ben meestal erg tevreden

M. Kort
9 juli 2021

Milkshake waren niet meer vol, rietje moet er niet in gedaan worden door jullie. En ze waren niet koud.

Anoniem
8 juli 2021

Frituurvet druipt eraf en smaakt alsof het nodig verschoond moet worden. Weggegooid! Niet te eten!

Marpa
2 juli 2021

Geen zin om te koken. Frietjes enz besteld. Binnen half uur was het thuisgebracht. Vriendelijke bezorger. Lekker gegeten!

cindy feenstra
2 juli 2021

Ik ben vaste klant bij jullie Maar de laatste 5 keer Krijg ik kouwe eten En ik woon nog geem 5 kilometer bij jullie vandaan En word als nog koud bezorgt Erg jammer

Jan B
29 juni 2021

Super lekker, de raspatat en de Cheeseburger en de Wakikiburger.

Rene
27 juni 2021

Raspatat ipv de bestelde Vlaamse Friet, zouteloos en zonder smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Double FF

U heeft een raspatat met Vlaamse mayonaise besteld. Wanneer u een Vlaamse friet wenst kies dan voor de optie verse friet.

Tolga
26 juni 2021

Mijn nieuwe burgerdealer. Buitengewoon lekker!

Erik
23 juni 2021

Heerlijk gegeten. En de bezorger was vriendelijk.

Anonim
22 juni 2021

Het was weer perfect. Ga zo door.

Visser
20 juni 2021
Erik
18 juni 2021

de mayonaise was niet lekker. verder heerlijk gegeten! bezorging was zoals gebruikelijk uitstekend

Roel
18 juni 2021

In het verleden ook s middags open, dus ik heb per ongeluk besteld voor de lunch, maar gingen pas in de middag open. Mailen, bellen, kreeg ze niet te pakken. Was niet mogelijk de bestelling te annuleren. Tuurlijk, mijn schuld, maar je mag wel bereikbaar zijn

Kim
18 juni 2021

Voor de 4de keer patat oorlog zonder uit ontvangen terwijl ik het er nog apart bij noteer. Verder lekker eten en nette bezorging en op tijd

Ldw
17 juni 2021

Altijd goed eten. Jammer dat het blikje drinken weer vergeten is en jullie niet te bereiken zijn.

D
11 juni 2021
Gerry
11 juni 2021

Helaas mistte een deel van de bestelling. Daardoor moesten we delen. Niet zo heel erg maar wat wel erg lastig is is dat ze telefonisch niet bereikbaar waren. Erg slecht.

Visser
7 juni 2021
Roos
6 juni 2021

Hele snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J&J
6 juni 2021

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Double FF. Het bestellen gaat eenvoudig, het werd al na ruim een half uur bezorgd, de porties waren royaal en het smaakte prima. Er komt vast en zeker voor ons een tweede keer Double FF.

Jaap
3 juni 2021

Snel en smakelijk

M K
29 mei 2021

Ik heb voor 4 personen een bucket besteld/betaald maar voor 4 personen vond ik het vrij weinig patat. Dat is wel eens anders geweest. Verder ook vrij zout deze keer. De bezorging was goed en netjes op tijd zoals de aangegeven tijd. De snacks waren goed.

Arie
28 mei 2021

Telefonisch en per e-mail niet bereikbaar waardoor fout in de bestelling niet gecorrigeerd kon worden. Alles weggegooid. Dank u FF

Reactie van Double FF

Fijn om u net gesproken te hebben en gelukkig zijn we tot een passende oplossing gekomen.

.ev
27 mei 2021

Normaal echt de beste burgers in town. Burger was deze keer best slecht.

Ria
26 mei 2021

Bezorging was mee dan kwartier te laat. Helaas was het eten lauw.

Hilda
25 mei 2021

Ik had een plate halve kip besteld, maar kreeg een bakje met Hot wings in plaats van een halve kip

Erwin
23 mei 2021

Was goed en de raspatat was lekker knapperig. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
22 mei 2021
Jeroen
22 mei 2021

Ik haal vrij regelmatig iets bij jullie naar tevredenheid, maar deze bestelling was niet zo best.. Patat was slap, de wrap was een gevulde Turkse pizza? Naar ons idee te weinig sla, wel heel veel kip en kaas. De verwachting was anders.. Is het recept veranderd? Mar zelfs de milkshake viel tegen.. Ik hoop de volgende keer beter!

H.B. Jansen
22 mei 2021

Super chille Mexicano’s. En bij elke bestelling krijg ik een poster van Thierry Baudet! Top zaak Double FF

Petra
21 mei 2021
Anoniem
20 mei 2021
Erwin
16 mei 2021

Was lekker en goed van temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
16 mei 2021

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
14 mei 2021

Deze keer wat minder tevreden. Had een frikandel XXL speciaal besteld met de opmerking dat frikandel XXL met mayonaise bestellen niet meer mogelijk was, niet met de vraag of ik deze mocht. Kreeg echter een XXL met mayonaise, terwijl ik had betaald voor de Speciaal.

Marpa
13 mei 2021

Altijd goed!!

Anoniem
13 mei 2021

Ik bestel vaker bij Double FF en ben meestal best tevreden. Soms is de friet te zout of vaker (dan 1x) opgebakken. Zonde. Maar vandaag kreeg ik een totaal andere snack dan besteld. Kan gebeuren natuurlijk dus ik dacht: even bellen. Ik kreeg continu een melding dat het telefoonnummer niet in gebruik was. Ik kon niet op een andere manier contact leggen met Double FF. Overal stond hetzelfde verkeerde telefoonnummer en er was geen optie voor chat of mail. Dus moest het er maar bij laten. Jammer. Meestal bevalt het goed!

Mo
13 mei 2021

Heel goed verzorgd en erg lekker!

Broin
9 mei 2021

Ondanks drukte en bereslecht weer. Net Jes op tijd geleverd

Kim
8 mei 2021

Dag, eten is heerlijk. Echter heb ik beide keren dat ik daar besteld heb niet de juiste dingen gekregen.

Anne
2 mei 2021
Anoniem
2 mei 2021
Martijn
28 april 2021

Levering niet conform bestelling en telefonisch niet bereikbaar

Lammy
22 april 2021

Zeer tevreden!

robbert
21 april 2021

zoals altijd heel goed!

Visser
20 april 2021
Jan B
20 april 2021

Kwaliteit van de producten zijn goed Bezorging is super snel.

D.
19 april 2021

Lekker en snel bezorgd. Altijd goed

Normaal prima, maar
17 april 2021

De laatste tijd wordt er nogal eens van pindasaus gewisseld. Wellicht een idee om een keuze te maken. De ene keer is het heerlijk de andere keer is het van die zoete pindasaus. Probleem is dat je niet weet waar je aan toe bent.

Dagmar
16 april 2021

prima bezorging en het eten was erg lekker. Samengevat: helemaal top

Jk
11 april 2021

De milkshake was mierzoet. 🍔 koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
10 april 2021

Zo lekker! Gezellige bezorger, echt alles top!

Anoniem
9 april 2021

Top

B. Mensinga
8 april 2021

Patat was niet goed doorbakken en het leken wel restjes, alleen kleine stukjes.

Ruben
6 april 2021

Heerlijk gegeten, klantvriendelijke en snelle service

Sanni Van Polen
6 april 2021

Dikke prima, lekker, vlug, en gewoon goeie kwaliteit!

Irene
4 april 2021

top, alleen gratis drankje vergeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcella
31 maart 2021

Nadat het een paar keren heel lang duurde voordat de bestelling kwam, kwam het nu super snel, top!

Anoniem
30 maart 2021
Marja
28 maart 2021

Helaas 2 avonden achter elkaar geen pindasaus bij de shoarmarol terwijl dit wel besteld en betaald was. Vrijdagavond was op naam van mijn collega.

Marja
28 maart 2021

Heerlijke snacks, snelle bezorging. Ik bestel hier zeker weer!

Reactie van Double FF

Heel erg fijn om te horen! Tot de volgende keer.

Broin
26 maart 2021

En weer mooi op tijd

Irene
26 maart 2021

Het was heerlijk. Nog goed heet en eerder bezorgd dan de voorstelling was. Tot de volgende bestelling!

Reactie van Double FF

Heel erg fijn om te horen. Tot de volgende keer!

Anoniem
25 maart 2021

Top

M. Mulder
13 maart 2021

Lekker gegeten 👍😃

Katja
13 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Kornelis Snijder
12 maart 2021

Eten was prima, bezorging half uur later dan aangegeven

ikke
9 maart 2021
Robbert
8 maart 2021

Goede cafetaria, veel keuze. Bestelling was top werd op tijd geleverd en was goed warm. Aanrader.

Anoniem
4 maart 2021

Altijd snelle bezorging en lekkere friet en snacks. Enige nadeel is dat de pindasaus de laatste tijd anders is. Verder top.

Broin
4 maart 2021

Prima zoals altijd

Visser
1 maart 2021
Arie
26 februari 2021

Exact bezorgd op de afgesproken tijd , warm en lekker

Anoniem
20 februari 2021

Top

Christian
16 februari 2021

Op jullie friet mag wel minder zout was heel zout de friet.

Yoëlle
15 februari 2021

Normaal goed maar nu echt walgelijk!! Koude en slappe patat. Ook de cheeseburger en de kipfingers waren lauw en niet naar smaak. Halve patat weg moeten gooien.. Heel teleurstellend! Weten niet of we nog wel hier gaan bestellen.

José
14 februari 2021

Vriendelijk personeel, stipte bezorging en kwaliteit van het eten is prima

Wendy
13 februari 2021

2 uur gewacht op onze bezorging en het eten leek gewoon niet vers te zijn. Normaal gesproken altijd super tevreden maar dit keer was het echt véél minder goed dan normaal.

Anoniem
13 februari 2021

Deze keer niet zoals ik van ze gewend ben

Visser
13 februari 2021
William
12 februari 2021

Voor de 2e achtereenvolgende bestelling was de berehap koud van binnen en heeft niet lang genoeg in de frituur gezeten, 1,5 uur wachten is ook niet fijn.

Natali
11 februari 2021
Anne-Marie
5 februari 2021
Vos
4 februari 2021

Bezorging duurde 1,5 uur

William
4 februari 2021

Berehap was nog koud aan de binnenkant en het blikje drinken ontbrak. Verder de kwaliteit die ik gewend ben!

Daniel
30 januari 2021
Reindert
27 januari 2021

Gewoon goed.

Visser
25 januari 2021
Visser
18 januari 2021
Noortje
16 januari 2021

Ik bestel hier altijd en ben altijd heel tevreden. Af en toe wisselt mn go-to wrap van smaak en is t wat betreft consistency dus niet heel betrouwbaar, maar daar heb ik niet veel problemen mee (behalve die ene keer dat het ineens enorm pittig werd hah). Tot nu toe helaas te lui geweest om een recensie achter te laten, maar deze snackbar verdient veel lof. Dus bij deze tweemaal 5 uit de 5. Een groot bijkomend pluspunt is dat ze je opmerkingen lezen en toepassen, en dat ze vriendelijk, behulpzaam en duidelijk zijn aan de telefoon :) Altijd fijn!

Anne-Marie
15 januari 2021

Lekkere friet. Prima bezorging.

Pieter
10 januari 2021

Goed en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
10 januari 2021

Eten heerlijk, bezorger wat onvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
9 januari 2021

Frikandel speciaal XXL besteld en wordt geleverd met alleen currysaus. Mayonaise zat er niet bij.

Anne-Marie
8 januari 2021

Vandaag voor de eerste keer geen lekkere friet. De friet was donker en zat vol met vet. Als of het oude friet was die opnieuw werd gebruikt.

Aart Keijer
7 januari 2021

1e keer dat er iets mis ging had besteld broodje Doner 1 zonder groente helaas ging dit mis verder weer lekker gegeten

Marpa
3 januari 2020

Snel geleverd, lekkere frietjes, goede prijs/kwaliteit verhouding

Niels
1 januari 2020

Och wat heeeeeuuurrlijk

Marcel
30 december 2020

Heerlijke verse patat een aanrader

Meijer
28 december 2020

De snacks waren goed, maar de patat was heel slecht (te kort gebakken en slof).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 december 2020
Claudia
24 december 2020

Broodjes waren echt niet lekker, broodjes waren wel dagen oud zo proeven ze. Denk niet dat we nog bestellen bij jullie. Elke keer is er wel iets

Gerrit Kwant
22 december 2020

Prima eten, aardige bezorgers, een aanrader voor iedereen.

meijer
20 december 2020

altijd goed, had zelf een fout gemaakt in de bestelling en werd alsnog keurig mee geholpen.

Timo
20 december 2020

Op site staat bij elke bestelling een gratis drankje dit klopt dus niet

Visser
19 december 2020
Jaco den Otter
19 december 2020

Jammer het eten was koud

Anoniem
14 december 2020

Super!

Visser
14 december 2020
Peter
12 december 2020
Licadia
12 december 2020

Zeer goed

Mo
9 december 2020

Zoals altijd weer erg lekker! Goed warm bezorgd en overheerlijke dikke frieten!

Margriet
8 december 2020

Snel en goed

Christian
8 december 2020

Het was niet echt lekker maar we hebbende toch maar gegeten er hadden honger maar de patat was niet te eten .

Reactie van Double FF

Dank voor je positieve beoordeling, hopelijk tot de volgende keer!

Gerrit Kwant
7 december 2020

Uitstekend eten en de bezorging was ook super snel en veilig. Een aanrader voor iedereen.

Anoniem
7 december 2020

Koud

Reactie van Double FF

Erg spijtig, kunt u contact met ons opnemen om u tegemoet te komen?

B. Men
7 december 2020

De patat was slap, veel te kort gebakken. Bezorging 20 min. te laar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
6 december 2020
Tjarda B.
4 december 2020

Super lekker!

??
3 december 2020
Ohh
3 december 2020

Klein probleem met de 1e levering vandaag, maar dit werd perfect opgelost door een aardige medewerker.

Reactie van Double FF

Fijn om te horen dat uw bestelling ondanks het probleem alsnog naar tevredenheid was!

Feenstra
2 december 2020

Het eten was gewoon koud

Visser
29 november 2020
Dagmar Hospes
29 november 2020

top ! heerlijk eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerrie
27 november 2020

goed en lekker en snel zoals altijd

Jan B
22 november 2020

Snelle service, de snack en patat waren goed warm, gratis drinken erbij, goed geregeld.

Mo
17 november 2020

Heerlijk! Beste snackbar van de buurt.

Jan Timens
16 november 2020

Alles prima, alleen jammer dat de beker mayonaise was vergeten.

Annet
14 november 2020

Heerlijke verse patat!!👍

Yarik
14 november 2020

Snel bezorgd, echter lauwwarm geleverd ondanks korte afstand van Double FF.

Anoniem
7 november 2020
Willem Hordijk
6 november 2020

De pinda saus was erg waterig, voor de rest was het prima.

Visser
2 november 2020
Yulan van Oppen
2 november 2020
Anne
1 november 2020
Lars
31 oktober 2020

Eten was precies op tijd bezorgd. Warm en knapperig!

Anoniem
31 oktober 2020
Anoniem
31 oktober 2020

Anderhalf uur wachten op een patatje, beetje jammer

Tjarda B.
30 oktober 2020

Het eten was super lekker. We moesten anderhalf uur wachten op het eten, maar het werd wel door een vriendelijke bezorger bezorgd door de regen.

Wh
30 oktober 2020

Snel gebracht vriendelijke bezorger lekker eten

Willem Hordijk
30 oktober 2020

Goedemiddag, Een aantal collega's vonden het net wat te zout. Zelf hou ik er wel van, maar misschien goed om na te gaan of het inderdaad soms niet net te zout is. Goed weekend, Willem Hordijk

Broin
24 oktober 2020

Was weer toppie

Kornelis Snijder
23 oktober 2020

Eten was goed. Kwam zelfs eerder dan eerste doorgegeven schatting.

Dionne
18 oktober 2020

Alles goed en heel lekker. Prima tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 oktober 2020

Top

Alex
15 oktober 2020
Broin
11 oktober 2020

Werd 20 min later bezorgd dan aangegeven in de bestelling. De RASpatat had wel erg veel heel kleine stukjes. Smaakte verder prima

Aart Keijer
10 oktober 2020

Was weer fantatisch lekker bedankt

Visser
7 oktober 2020
Willem Hordijk
2 oktober 2020

Het gratis drankje is niet geleverd, dit was teven ook bij de vorige bestelling, 49664IVF

Inge
26 september 2020

we aten lekkere patat en de portie was precies genoeg.

Marcel
25 september 2020

Eten was goed. Maar helaas zat er weer erg weinig knoflooksaus bij. Ik heb bij mededelingen gevraagd om voldoende knoflooksaus. Dit omdat jullie nog wisselend zijn met de hoeveelheid.

Mir
25 september 2020

Helaas blijven jullie witte tosti’s brengen van droog brood die amper in de toaster geweest zijn. Ik had dit expliciet vermeld bij mijn bestelling dat dit keer op keer niet goed is. ( terwijl we vorig jaar echt lekkere tosti’s hadden) Maar zelfs als je het als extra vermeld gebeurt er helaas niks mee!

Tjarda
25 september 2020

Het smaakte goed, niet te pittig of te veel saus. Goed verpakt en snel bezorgd.

Anoniem
23 september 2020

1.5 wachten terwijl je vlak voor het bestellen nog hebt gebeld voor de wachttijd, dat is niet ok.

Visser
14 september 2020
Anoniem
13 september 2020

Mooi snel en op tijd bezorgd. Friet was goed warm. Snacks hadden iets warmer gemogen, maar waren wel lekker.

Anoniem
12 september 2020
Broin
11 september 2020
Yulan
8 september 2020
Irene
1 september 2020
Kramer
31 augustus 2020

Raspatatjes waren te ver doorgebakken. Iets doorgebakken vind ik niet erg, maar dit kon echt niet. Kroketten waren ook te doorbakken en te vettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
28 augustus 2020

De kapsalon was erg lekker. Vooral lekker veel knoflooksaus erbij. Verheug me nu al op de volgende kapsalon

Broin
22 augustus 2020

Zoals altijd vlot geleverd

Anoniem
22 augustus 2020

Bestelling was eerder dan gepland, goed warm en ruim voldoende. Helaas was de ui bij de berehap niet lekker/niet goed. Verder alles prima en voor herhaling vatbaar.

Ohh
19 augustus 2020

Helemaal goed. 10/10

Aart Keijer
15 augustus 2020

Was weer geweldig lekker

Ohh
14 augustus 2020

Iets minder ketchup/rode saus op de burger, en wat meer friet. De halve beker saus mag in een lagere beker. Verder was ik zeer tevreden.

Inge
9 augustus 2020

heerlijke patat, goed gebakken, en vriendelijk geholpen!

Anoniem
4 augustus 2020
Visser
3 augustus 2020
Klaas
24 juli 2020
Jan
19 juli 2020

Gewoon weer lekker snel en goed

Marcel
17 juli 2020

De kapsalon smaakt goed. Het valt alleen erg op dat elke keer dat we een kapsalon bestellen dat het gerecht steeds anders is qua hoeveelheid. Soms veel patat en weinig vlees Ook bakjes saus varieerd telkens qua grootte..

Visser
13 juli 2020
JdK
30 juni 2020
van der Velde
26 juni 2020

De broodjes waren erg lekker.

Christian
20 juni 2020

Het was lekker op tijd

Visser
16 juni 2020
Kelly
13 juni 2020

Echt hele lekkere patat en snacks alleen nu al 5 keer gehad dat ze de saus vergaten.

Irene
13 juni 2020
Annet
13 juni 2020

Heerlijke Vlaamse friet!! En erg vriendelijke bezorger!!👍

nnnnnnnn
8 juni 2020
IK
6 juni 2020

Kwaliteit was minder dit keer: kapsalon met grote stukken sla er boven op, erg zout, minder ui. Het was tevens niet verpakt in folie (en in een zwart 'doosje'), maar in een bakje dit keer. En ook dit keer ontbrak die enorm lekkere rode saus die er voorheen altijd met knoflooksaus bij zat.

Broin
31 mei 2020

Gewoon goed zoals altijd

Boonstra
30 mei 2020

Veel vaker besteld, kwaliteit is goed, goed warm nog, snel geleverd. Dit keer (en dat is ook wel eens vaker gebeurd) was de pindasaus aan de waterige kant. Dat is toch wel soms een tegenvaller.

Alex
28 mei 2020

Drankje vergeten en gebeld, maar is klantvriendelijk opgelost! (:

Arjan
25 mei 2020

Top

Aart
20 mei 2020

Was weer goed en snel bezorgd

sijnstra
12 mei 2020

altijd op tijd...prima

Mo
10 mei 2020

Bucket verse frieten, heerlijk! Lekkere vietnamese loempiaatjes al jarenlang steevast goede kwaliteit

Sanne
10 mei 2020

Snelle bezorging, heerlijk eten!

Anoniem
9 mei 2020
Annette
3 mei 2020

Online kapsalon besteld en bij ophalen exact op tijd klaar. Was erg lekker! Nieuwe eigenaar die het goed voor elkaar heeft! Komen zeker weer terug, al is het voor een ijsje!!

Qwerty
1 mei 2020

Smaakte goed en was er eerder dan aangegeven

Smit
29 april 2020

Heerlijk!!! Alles ging op, echt gewoon lekker.

Broin
24 april 2020

Zo als altijd prima en mooi vlot

Anoniem
21 april 2020
mo
21 april 2020

Heerlijk!

Emmie
21 april 2020

Ik bestel vaak bij Double FF Groningen en het is altijd goed.

Robin
17 april 2020

Altijd goede kwaliteit, ruim assortiment en snel bezorgd, top cafetaria!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cécile
14 april 2020

Super op tijd het eten gebracht en alles heerlijk warm en lekker. Aardige bezorger! Dit is de tweede keer dat we hier bestellen en wederom goed bevallen!

Rutger
8 april 2020

Dikke prima zoals altijd!

mo
8 april 2020

Heerlijk! Lekker warm bezorgd, goede portie's, uitstekend als altijd.

Dan
3 april 2020

Redelijk snel, goede qualiteit. Tevreden klant.

Swint
30 maart 2020

Het eten was prima. Geen slappe patat oid. De bezorging echter duurde wel heel erg lang voor iemand die een straat verop woont. Ik snap dat met coronavirus de dingen een beetje anders lopen, maar 2 patatjes en 2 snackjes voor iemand die om de hoek woont, lijkt mij niet dat ik daar anderhalf uur op moet wachten. Helaas kon ik het zelf niet ophalen. Verder prima eten en goede milkshakes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte v Leeuwen
29 maart 2020
Rutger
27 maart 2020

Bedankt weer voor de goede bezorging! Alleen het gratis blikje miste, maar oke er zijn ergere dingen.

Stijn
27 maart 2020
Rutger
26 maart 2020

Heel erg tevreden. De bezorger drukte op de bel, maar die ging binnen niet over. Een uur laten kwamen ze weer met het eten, goed op temperatuur, dus waarschijnlijk opnieuw gebakken. Chapeau!

Amtbi
21 maart 2020
None
20 maart 2020
R. Settelaar
14 maart 2020

Niks geen op- of aanmerkingen altijd erg lekker, snelle bezorging en vriendelijk. Top.

Karin
8 maart 2020

Snelle bezorging en goede kwaliteit

M K
8 maart 2020

Bezorging was vlot. Netjes kwa voorspelde tijd. De patat was wel erg zout.... Verder alles prima.

Irene
1 maart 2020
Miesen
29 februari 2020
Dennis
25 februari 2020
Marten
15 februari 2020
mo
13 februari 2020

Heerlijk, uitstekend verzorgd en goed warm als altijd! Al jarenlang de goede kwaliteit bij iedere bestelling.

Karin
3 februari 2020

Goede kwaliteit en warm bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
28 januari 2020

Burgers voor onze smaak iets te doorbakken, verder een prima en warme maaltijd. Bezorger zeer vriendelijk,,,

Rik
27 januari 2020

Lekker eten en veel. Aardige mensen. Bezorging onvoldoende omdat we nu twee keer achterelkaar een bestelling hebben gekregen waar iets miste. Wel goed opgelost daarna maar blijft niet echt prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla Abbas
20 januari 2020

Zeer nette en vlotte bezorging. Zelfs even van te voren gebeld om te zeggen dat de bezorger onderweg is. Het eten was zoals gewoonlijk erg lekker en op temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.