Beoordelingen van Double FF Groningen

Recente recensies

5.0
udo
20 juni 2024

De eerste keer dat ik niet tevreden was over het eten. Normaal altijd prima en super lekker. Maar de eierbal was niet goed, smaakte zuur. En heb ik weg gegooid. Ik had geen zin om te bellen, maar denk dat het anders prima zou worden op gelost. Ik bestel zeker wel weer, maar zal dit bij de volgende bestelling wel vermelden.

Dina
18 juni 2024

Huisgemaakte friet was heerlijk en de burger ook

Boerma
18 juni 2024

Friet en snacks wederom goed gebakken en op tijd bezorgd.

Anne
17 juni 2024

Laatste paar keren helaas erg slappe patat steeds.

Claudia
14 juni 2024

Super snel bezorgd en lekker gegeten

Cindy
13 juni 2024

Eten was koud Patat was niet gaar

Nienke
10 juni 2024

Het was duidelijk erg druk bij Double FF. De hamburger was helemaal plat gedrukt en was taai, had al zijn smaak verloren tijdens het snelle aanbakken op de plaat. Bezorging duurde 75 minuten en het eten was lauw. Erg jammer, normaal gesproken is het eten eigenlijk altijd top!

Loes Glazenburg-Legger
9 juni 2024

Patat was veel te zout, we hadden aangegeven zonder zout maar er leek wel extra zout op gedaan. Bij een van de vorige bestellingen ontbrak een chicken strip. Bezorging is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
9 juni 2024

Goed eten en fijne service

Jan-Willem
31 mei 2024

Mi restjes patat. Korte kei-harde stukjes. Donkerbruin ook. Erg teleurgesteld

Olger
31 mei 2024

Heerlijk eigen gemaakte patat en de chicken strips heerlijk .. bezorging was super snel 👍

Richard Haan
23 mei 2024
Naomi
20 mei 2024

Patat was slap, lauw en snacks waren ook lauw. Niet wat ik gewend ben, jammer

E.
18 mei 2024
Richard Haan
16 mei 2024
Eddie
15 mei 2024
Ellen
13 mei 2024
Johanna
12 mei 2024

3x een milkshake pistache besteld. Maar geen enkele vleug van pistache helaas. Dit is dus niet goed

J Nieborg
11 mei 2024

Helaas deze keer een misser. De door ons bestelde RAS- patat bestond voor het grootste deel (80%) uit allemaal kleine kubusjes RAS-patat zodat je genoodzaakt was om het met een lepel te eten. Dit is niet zoals je patat wilt eten. Daarnaast vind ik de door jullie gevraagde prijs voor een kloddertje te lang doorgekookte pinda/saté-saus bij de berehap veel te hoog voor dit matige product Wat er mis is gegaan gisteren weet ik niet maar dit is niet de kwaliteit die ik doorgaans van jullie gewend ben. Jammer

Arnold de Vries
9 mei 2024

Hopeloos, besloten om na de vorige keer niet weer te bestellen (bestelling was niet compleet, reactie gestuurd (geen reactie), heb ik ze toch nog een tweede kans gegeven. Bestelling weer niet compleet, het gratis drankje en de knoflooksaus niet meegeleverd. Nu weet ik het zeker, nooit weer bestellen bij Double FF Groningen.

Jelke
9 mei 2024
Hennie
8 mei 2024

Super leuke, snelle bezorger Daan!

Jelke
7 mei 2024
udo
2 mei 2024

Ook vandaag was het weer zeer goed. Snel lekker en genoeg eten

udo
2 mei 2024

Zoals altijd goed snel en lekker, en vriendelijke bezorgers

J.
1 mei 2024

Bestelde eten was prima en snel bezorgd. Alleen kreeg ik maar 1 gratis drankje terwijl ik er 3 had verwacht, omdat ik voor meer dan 40 euro had besteld. Of begrijp ik de actie niet goed?

Mari
30 april 2024

👍🏻

Bas
29 april 2024

Niks op aan te merken

Erik
27 april 2024

zoals gebruikelijk erg lekker en de bezorger was ook erg vriendelijk.

Kristiyana Kirilova
26 april 2024
anoniem
25 april 2024
Gerrie Bos
24 april 2024

Bezorger was vriendelijk, alleen iets vergeten bij de bestelling waardoor terug gebeld moest worden. De "bacon burger" had alleen kaas en bbq saus, dus geen bacon, waar de burger voor staat. De hotdog was koud en de ketchup zag eruit als slijm.

De Jonge
24 april 2024

Heerlijk gegeten en heel snel bezorgd!

Ilona
22 april 2024

Gewoon de beste💪

J.
17 april 2024

In tegenstelling tot een eerdere bestelling van drie weken geleden, was de patat slap en daardoor niet heel lekker meer.

erik
14 april 2024

Lekker eten, leuke, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelke
13 april 2024
udo
13 april 2024

Was weer prima en op tijd

Anoniem
25 maart 2024

Het eten was goed en snel bezorgd

Top
24 maart 2024

Doordat de patat nu in zakken zit ipv in de bucket, was het wat slapper

Klaas
22 maart 2024
Weiss
21 maart 2024

Het eten was lekker

Ellen
21 maart 2024
John
20 maart 2024
Bernhard Fredericks
18 maart 2024

het was te klef ingepakt

Vincent Dekker
17 maart 2024

De huisgemaakte friet was weer top! Vlaamse mayonaise erbij en gaan met die banaan. Leuk personeel ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
17 maart 2024

Jullie waren de saus vergeten maar afgezien daarvan ben ik heel tevreden. Het eten was heerlijk

Jelke
17 maart 2024

Helaas ham ipv spek op kaas & spek pannekoek

Dick van der Laan
15 maart 2024

Gewoon goed, voor herhaling vatbaar

Patrick
14 maart 2024
P
8 maart 2024
Alex
27 februari 2024

Really nice burgers!

Emilia
26 februari 2024

Heerlijke kapsalon menu! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
24 februari 2024

Tweede keer dat ik hier besteld heb en allebei de keren lekker gegeten. Geen op of aanmerkingen, ik ga hier vaker bestellen.

Tiemo Stoel
24 februari 2024

De patat was slof.Erg vies.

Emilia Rapparini
23 februari 2024
Esmee Hartman
21 februari 2024

Super snel binnen, lekker warm en knapperig

Claudia
18 februari 2024
J. D
17 februari 2024

Jullie friet en snacks zijn altijd heel goed! De pindasaus vind ik normaal bij jullie ook heel erg lekker. Gister viel deze echt tegen. Donker en hard.

Erik
16 februari 2024

het was weer heerlijk! volgende keer wel graag een rietje bij de milkshake...

Lars
16 februari 2024

Er was geen kruiden op de patat en de pindasaus bij de berehap was ijskoud

martin sijnstra
13 februari 2024

ze zijn lekker op tijd met de bezorging,ga zo door

Anthony Nysingh
13 februari 2024

Lekker snel bezorgd. Alleen jammer dat er geen jalepenos op de burger zaten. Daar had ik me echt op verheugd. Till next time

Daniël
13 februari 2024

Het was wederom erg lekker en mooi snel geleverd. Top!

Mar
11 februari 2024

Vriendelijke eigenaar en personeel. Het eten is altijd lekker en goed. Ze zijn vaker eerder dan de bevestigde tijd van bezorging. Tenzij het natuurlijk druk is dan moet je uit gaan van de benoemde tijd maar ik heb de ervaring dat er altijd eerder bezorgd word. Gezellig, relaxte en vriendelijke vibe. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
11 februari 2024

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

leoni Schreuder
8 februari 2024

Was goed zo als altijd top

Erik
6 februari 2024

was weer ouderwets lekker. De bezorger was vriendelijk.

de Lange
6 februari 2024

Eigenlijk altijd erg tevreden. Helaas was de patat de laatste keer slof. Desondanks zullen we zeker nog wel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
5 februari 2024

Gratis drankje zat er niet bij. Volgende keer maar 2 😉 Eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

silke
4 februari 2024

altijd erg lekker en snel bezorgd, alleen werd de bestelling vandaag een dik half uur later bezorgd dan in de mail aangegeven. 18.30 besteld met zsm bezorgen, was er pas om 20.00. Bezorger zelf was heel vriendelijk, duurde dus alleen wat langer dan we bij jullie gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nana
31 januari 2024

Goed

Jeanet Van Der Helm
30 januari 2024

Het eten was lauw. De xxl frikandel was uit de verpakking en de saus zat overal. Het broodje waar de hamburger in zat was erg slap en taai. Sorry maar ik bestel niet snel weer iets. Kom het zelf dan wel halen

Hollander
28 januari 2024

Altijd goede kwaliteit , helaas deze keer veel te zout. Met vr. gr , A.Hollander Helperweststraat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Tebbes
24 januari 2024

eten was niet warm patat wat slapjes ben ik niet gewend van jullie

Jelke
23 januari 2024
Reviewtje
23 januari 2024
Sarah
23 januari 2024

Saus was helaas over het hele eten verspreid en de bezorging kwam erg laat waardoor het eten koud was. Verder was alles wel oke.

Robert
21 januari 2024

Het eten was heerlijk. Alleen het drankje ontbrak. Dat was wel jammer.

Ritch
19 januari 2024
M
14 januari 2024

Jammer dat de pindasaus vergeten was. Voor de rest goed eten!!

Richard
9 januari 2024

Was top

Albert Frans
8 januari 2024

De kibbeling stukken zijn te groot waardoor de vis niet goed gebakken is en er zat te veel kruiden/zout op

Robert
7 januari 2024

Snel bezorgd op een zondagavond rond etenstijd. Het eten was ook goed heet en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
6 januari 2024

Uienringen zaten al onder de chilisaus. Hierdoor zompig en niet knapperig. Verder prima.

Tevreden Klant
5 januari 2024

Ondanks dat bezorger onvoldoende wisselgeld mee had gekregen, was het goed door hem opgelost. Bedankt.

Alexander van Hoogen
3 januari 2024
Claudia
31 december 2023
Rene
29 december 2023

Het was goed warm en lekker... top!

Jelke
29 december 2023
IB
28 december 2023

Een verbeterpunt van een trouwe klant: Een klein bakje raspatat dat half vol is, mag geen €4,50 kosten. Jullie hebben prima producten en een goede service, maar voor €4,50 verwacht je een normale of eigenlijk, een ruime portie friet. Happy new year.

Nick
27 december 2023
Elvira
25 december 2023

Hele goede burgers en lekkere patat. Wel heel machtig.. maar 10 x beter dan de macdonalds ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

udi
24 december 2023

Super lekker en snel

Vaste klant
22 december 2023

Zoals altyd top

Erik
22 december 2023

Lekker gegeten, vriendelijke leuke bezorger

Marjan
21 december 2023

De frietjes en de Vietnamese loempia's waren lekker. De kibbeling was mals, maar helaas ook erg zout. Daardoor proefde je de vis niet meer goed.

H
21 december 2023

Zou prettig zijn als de bestelling warm is.

udo
20 december 2023

Weer prima

udo
13 december 2023

Super zo als altijd, mag alleen wel wat meer kip op de patat